IQ Blog! » Promotii » Catalog »
Acasa  >  Extra items  >  REGULAMENT SI CONDITII GENERALE (disponibil in magazine si pe www.iqbox.ro)

REGULAMENT SI CONDITII GENERALE (disponibil in magazine si pe www.iqbox.ro)

1. Organizator

SC IQBOX.RO SRL, cu sediul in Bd Al I Cuza, nr 32A, etaj 4, sector 1, Bucuresti, RO 17141560, J40/1018/21.01.2005. Operator notificat la ANSPDCP cu numarul de inregistrare 18111.

2.Inscriere in program

In programul de Fidelitate IQBOX Club se poate inscrie orice persoana peste 18 ani. Persoanele sub 18 ani pot participa doar cu acordul scris al unui membru al familiei.
Cardul de Fidelitate IQBOX Club se emite gratuit oricarei persoane fizice care achizitioneaza produse sau servicii de pe site-ul HYPERLINK "http://www.Iqbox.ro" www.Iqbox.ro sau din orice magazin participant la programul IQBOX Club, in conditiile in care accepta si respecta conditiile prezentului regulament. Cardul de Fidelitate se acorda clientului dupa momentul completarii si semnarii Formularului de inscriere.Toate informatiile solicitate in formular sunt obligatorii. Fara completarea tuturor datelor in mod corect si lizibil, nu se va putea face inregistrarea in baza de date. IQBOX.RO isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment modul de oferire al cardului.

3. Conditii de participare

Cardul de fidelitate da dreptul titularului de a acumula puncte in momentul efectuarii unei tranzactii online sau in oricare din magazinele Iqbox Telekom. Punctele acumulate nu pot fi transferate sau schimbate in bani sau produse. Calitatea de membru permite titularului cardului ca la fiecare tranzactie sa acumuleze puncte IQ Points. 
La inregistrarea in programul de fidelitate posesorul cardului beneficiaza de 8% discount din pretul accesoriile GSM si gadgeturile disponibile in magazin. 
Iar in momentul acumularii a 250 de puncte, posesorul cardului este recompensat cu un nivel de reducere de 12 % discount din pretul accesoriilor GSM/gadget disponibile in magazin, incepand cu urmatoarea tranzactie. 
La acumularea a 500 de puncte nivelul discountului valabil pentru urmatoarea tranzactie este de 15% pentru accesoriile GSM/gadget disponibile in magazin. 
Reducerea se aplica la oricare dintre produsele alese din categoria produselor participante, cu exceptia produselor aflate in alta oferta.
Punctele aferente unei comenzi vor intra in contul dvs. doar in momentul in care suma achitata pentru acestea comanda intra in contul nostru. Astfel, punctele se vor aloca instant pentru comenzile cu ridicare din magazin sau in 2-14 zile lucratoare pentru comenzile on line achitate ramburs.

Daca se anuleaza o comanda, punctele pe care urma sa le primiti in baza acesteia vor fi de asemenea anulate.
Punctele nu pot fi transferate dintr-un cont de client in altul si nici nu pot fi preschimbate in bani.
Punctele nu se pot acorda retroactiv pentru comenzile plasate inainte de data de 1 mai 2012.

Toate punctele neutilizate mai vechi de 24 luni se vor anula automat de pe orice card de fidelitate.

Posesorul de card care, inainte de efectuarea cumparaturii, nu preda cardul pentru scanare nu va putea beneficia de aceste discounturi. Cardul nu permite oferirea discountului ulterior momentului cumparaturii.

4.Inlocuirea cardurilor

In cazul in care Cardul de fidelitate este pierdut, furat sau deteriorat, participantul poate solicita un nou card. IQBOX.RO are dreptul de a verifica daca inlocuirea este sau nu motivata.

5. Durata si incetarea programului

Prezentul program de fidelizare se desfasoara pe perioada nedeterminata. In cazul in care posesorul nu realizeaza nici o tranzactie pe o durata de 18 luni consecutive, cardul va fi dezactivat iar punctele acumulate pana la acea data vor fi pierdute.

IQBOX.RO isi rezerva dreptul de a modifica sau suspenda acest program, in oricare din aceste cazuri, nici un membru nu va putea face nici un fel de recurs impotriva SC IQBOX.RO SRL, pentru nici un motiv. Nici o modificare sau suspendare nu da dreptul unei indemnizati membrului.

SC IQBOX.RO SRL, poate dezactiva sau suspenda definitiv un card de fidelitate IQBOX Club, in caz de frauda, tentativa de frauda sau in cazul unei folosiri inadecvate a programului de fidelitate
IQBOX.RO este privata de orice responsabilitati pentru toate consecintele, directe sau indirecte ale eventualelor disfunctionalitati ale programului de fidelitate. IQBOX.RO va face cu toate acestea eforturi pentru a conserva membrii in cazul unor disfunctionalitati pentru ca acesta sa beneficieze de punctele acumulate pana la momentul respectiv.

6. Protectia datelor cu caracter personal

SC IQBOX.RO SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de participanti prin Formularul de inscriere, in scopul derularii activitatii de reclama, marketing, publicitate, oferte si a emiterii Cardului de Fidelitate. Pe viitor, aceste date vor permite tinerea membrilor la curent cu activitatile desfasurate. Conform Legii nr. 677/2001 posesorul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Posesorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, se poate adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre sediul IQBOX.RO SRL mentionat in acest regulament. De asemenea, ii este recunoscut dreptul de a se adresa justitiei.
Completarea si semnarea Formularului de inscriere presupune exprimarea expresa si fara echivoc a consimtamantului cu privire la dreptul organizatorului de a stoca, folosi si prelucra in scopuri de marketing, reclama si publicitate datele furnizate pe durata derularii programului.

7. Conditii generale

Prin semnarea Formularului de inscriere participantul incheie un contract cu organizatorul, iar ambele parti considera conditiile si prevederile enumerate in prezentul Regulament ca fiind obligatorii pentru ele.

Cardul de Fidelitate nu este un instrument de plata. Posesorul nu poate achizitiona produse pe baza acestui card, poate doar beneficia de privilegiile oferite de catre SC IQBOX.RO SRL.

* Pentru detalii suplimentare privind Programul de Fidelizare IQBOX Club, ne puteti contacta la adresa contact@iqbox.ro * SC IQBOX.RO SRL isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul si modul de fidelizare al clientilor, pragurile care trebuiesc atinse, cat si perioada de desfasurare a programului, fara o avertizare prealabila. De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza dreptul de participare in programul de fidelizare a oricui nu este considerat ca fiind indreptatit, fara necesitatea unor explicatii in acest sens.

Prin participarea la aceast Program, participantii confirma ca au luat la cunostiinta si sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiillor prezentului Regulament.

S.C. IQBOX.RO S.R.L.
Bd Al I Cuza, nr 32A, etaj 4, Sector 1, Bucuresti.
Tel: 0213.134.436, Fax: 0213.136.401, e-mail: office@iqbox.ro