0PRODUS/E
0 PRODUS/E Vezi Cos

Nu ai produse in cos

Product was successfully added to your shopping cart.


PRIETENOS


Dorim ca fiecare client sa aiba o experienta IQ BOX pozitiva si consideram fiecare interactiune cu acesta ca o oportunitate de a deveni clientul nostru pe viata. Echipa IQ BOX va raspunde cu entuziasm si implicare la toate solicitarile primite deoarece in afara de cunostintele despre tehnologie suntem si pasionati de acest domeniu.


INTELIGENT

Incercam constant sa indeplinim cerintele clientilor in cel mai rapid, eficient si responsabil mod pentru a satisface asteptarile sale legate de procesul de cumparare.


ONEST

Ne angajam ca informatiile prezentate sa fie cat mai clare, simple si la obiect. Consideram ca procesul de vanzare trebuie sa fie intotdeauna transparent si sa ofere informatii corecte, deoarece doar in acest mod putem construi o relatie de lunga durata cu fiecare client.


CREATIV

Traim pentru inovatie si imbratisam idei, concepte si solutii ce sunt “Out of the box”. In plus, ne face placere sa aducem in potofoliul nostru produse cu design special ce surprind latura creativa a fiecaruia.


SOFISTICAT

Avem un portofoliu variat de produse ce urmaresc tendintele pietei si putem oferi solutii chiar si pentru cei mai sofisticati clienti.

Folosim cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare pe site-ul nostru. Afla mai multe detalii aici. Pentru acceptarea politicii de cookie-uri, va rugam apasati butonul Accept.