0PRODUS/E
0 PRODUS/E Vezi Cos

Nu ai produse in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Politica de Retur


Pentru a putea returna produsele comandate te rugam sa urmezi pasii de mai jos:

  1. Citeste „Termeni si Conditii Retur”
  2. Completeaza Formularul de retur si trimite-l pe mail:contact@iqbox.ro
  3. Daca esti instiintat de colegii nostri ca produsele sunt eligibile pentru retur, te rugam sa le trimiti( fara ramburs) prin intermediul unei firme de curierat rapid la adresa: Bld. Alexandru Ioan Cuza nr 32A et 5
  4. Dupa expediere te rugam sa ne trimiti pe mail numarul AWB si numele firmei de curierat
  5. Dupa ce produsele sunt verificate de colegii nostri vei fi contactat in vederea finalizarii acestei proceduri

ATENTIE!

Colete de care nu am fost instiintati in prealabil si cele cu ramburs NU vor fi receptionate!

 

Termeni si Conditii Retur

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform OUG 34/2014. Consumatorul persoana fizica are dreptul sa notifice in scris comerciantul retragerea din contract, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului. Transportul produselor comandate inapoi la depozitul IQBox.ro va fi suportat in totalitate de client.

Pentru a fi eligibil pentru returnare produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Prevederile OUG 34/2014 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii IQBox.ro de catre Consumator asupra deciziei de retragere din contract si acceptarea returului. IQBox.ro va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut. Suma de bani aferenta produselor returnate se va restitui ulterior verificarii produselor in contul bancar sugerat in Formularul De Retur.

Exceptiile privind dreptul de retur sunt enumerate exemplificativ, fara a ne limita la urmatoarele (conform art. 16 OUG 34/2014):

  1. Extensii de garantii
  2. Casti intraauriculare
  3. Produse de tip comanda speciala, indiferent de categorie aduse in stoc in urma unei comenzi ferme din partea ta si a efectuarii platii in avans, nu pot fi returnate

 

Folosim cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare pe site-ul nostru. Afla mai multe detalii aici. Pentru acceptarea politicii de cookie-uri, va rugam apasati butonul Accept.